• Het Parool

  Groepsexpo Zomersalon 2020 in CBK zuidoost. Opeens stond er een artikeltje in de bijlage van het Parool over mijn schilderij Mother Earth !


 • Groen Licht 2017

  Een pleidooi voor ware vrijheid. De meeste mensen menen dat vrijheid een belangrijke voorwaarde is voor een gelukkig bestaan. Toch is het niet eenvoudig uit te leggen wat ware vrijheid nu precies inhoudt. Of hoe de vrijheid van de een zich verhoudt tot vrijheid van de ander. Wellicht is vrijheid wel een van de meeste onbegrepen en ´misbruikte´ begrippen van onze tijd. Op het terras van zijn kleine bed and breakfast in Malaga sprak de auteur openhartig met diverse van zijn gasten over de zin van vrijheid........lees meer ga naar www.boekenbestellen.nl en zoek Ron Haarman.

  9 tekenwerken van Lilian gemaakt voor het boek Groen Licht. 

  Het boek is als e-book te bestellen of in boekvorm op www.boekenbestellen.nl en www.soulsforfreedom.org


  https://www.soulsforfreedom.org
 • ArtBox 2017

  2017: Art Box, uitgegeven door Pieter de Groot, oprichter van Fransastic.com. Helaas is het project geeindigd in een doofpot. 8 afbeeldingen van werk van de kunstenaar in een "box", met de bedoeling op verscheillende locaties te presenteren met het doel kennismaking van de betreffende kunstenaars,


 • El Sur deutsch

  Artikel expositie duitse krant el Sur. In Centro Civico in Málaga 2006


 • El Sur

  "La pasión del Sicne"

  Artikel in El Sur.es ivm expositie in galerie Henarte in Málaga capital 2007.